Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar...

een nieuwe stijl voor jouw bedrijf of organisatie,

een op maat gemaakte website

of een vaste ontwerper van jouw bedrijf

Logo, huisstijl en website voor jouw bedrijf of organisatie

Bij het ontwikkelen van een complete huisstijl werk ik graag nauw samen met jou. We beginnen met een gesprek ter kennismaking, en om te bespreken wat je wilt en welke uitstraling passend is. Dan begint de ontwerpfase. Je wordt nauw betrokken bij de ontwikkeling hiervan zodat we op 1 lijn blijven. Ik kan het drukwerk verzorgen en het bij jou afleveren. Wil je ook graag een website? Afhankelijk van wat je wilt kiezen we er voor om een template in te richten in jouw net ontwikkelde huisstijl, of een op maat gemaakte website in samenwerking met LAB050.
Op maat gemaakte websites in samenwerking met LAB050

Voor een complexe website met een op maat gemaakt cms-systeem kun je ook bij mij terecht. Dit doe ik samen met de jongens van LAB050. Bij elke stap wordt je betrokken. We starten met een interactie-ontwerp. Dat is een werkende website zonder ontwerp, zodat je de indeling en menustrustuur kunt inzien. Vervolgens is het mijn beurt en maak ik van verschillende pagina’s een ontwerp in de huisstijl. Daarna wordt de website gebouwd. En dan is het jouw beurt, want de website kan worden gevuld met content.
Als vaste ontwerper van jouw bedrijf alle uitingen ontwerpen

In de loop der jaren heb ik een klantenkring opgebouwd met vaste klanten. De opdrachten zijn uiteenlopend; The DJ Company is een vooruitstrevend bedrijf die online opereert, ik ontwerp alle stappen in hun geautomatiseerde website. Defibrion is een bedrijf dat veiligheidsmiddelen verhuurt en verkoopt. Ik werk hier één dag in week op kantoor zodat de lijnen kort zijn en de verschillende contactpersonen van verschillende merken op deze dag met mij kunnen overleggen. Ik heb voor het merk Deficare een nieuwe stijl en uitstraling ontwikkeld passend bij de dienst. Voor de andere merken van Defibrion heb ik de logo’s gerestyled en een huisstijl ontwikkeld. Verder ontwerp ik de brochures tot formulieren, en verzorg ik al het drukwerk.